Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 24 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 24 Gosta :: 1 Provajder

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 309 dana Pon Jan 09, 2012 11:51 pm
Zadnje teme
» Peščanik - analiza dnevnih događanja
Juče u 6:56 pm od Brave Heart

» Filmske novosti...
Juče u 6:54 pm od Brave Heart

» Vesti iz sveta umetnosti
Juče u 6:53 pm od Brave Heart

» Vesti - književnost...
Juče u 6:49 pm od Brave Heart

» Vesti iz sveta IT-ja (softver, hardver i...)
Juče u 6:28 pm od Brave Heart

» Vesti iz sveta astronomije...
Juče u 5:37 pm od Brave Heart

» Corax - slika današnjice
Juče u 5:09 pm od Brave Heart

» Sve o "pametnim" telefonima i sličnim čudima tehnike...
Uto Jul 25, 2017 7:07 pm od Brave Heart

» Misao dana
Uto Jul 25, 2017 12:45 am od Davidova

» Šta trenutno slušate?
Uto Jul 25, 2017 12:43 am od Davidova

» Pjesma koja Vas opisuje u nekim momentima...
Uto Jul 25, 2017 12:26 am od Davidova

» TV lica - moj izbor
Uto Jul 25, 2017 12:06 am od Davidova

» Spomenici
Uto Jul 25, 2017 12:01 am od Davidova

https://s30.postimg.org/9t5o9ultt/weather2umbrella.jpg
Traži
 
 

Rezultati od :
 


Rechercher Napredna potraga


Blender

Strana 5 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Re: Blender

Počalji od Iceman taj Ned Avg 07, 2016 6:42 pm

http://www.greekfarm.com.gr/PRODUCTS/ALEXANDROS/

ovo je proizvođač ovog u sredini

Iceman
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2164
Datum upisa : 12.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Avramova taj Ned Avg 07, 2016 7:01 pm

Zabeleženo. Tnx. Very Happy

Uzgred, imam problem, još nisam popravila bokal pa mi se stvari malo komplikuju. Mislim da je problem lako rešiv samo da mi je malo vremena da odem do majstora/"majstora" koji će to popraviti.

Sada moram sve nasuvo blendirati a onda dodavati tečnosti po potrebi. Nije komplikovano samo duže traje.

____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Метнуше замку ногама мојим и стегоше душу моју,
ископаше преда мном јаму и сами падоше у њу. (Псалм Давидов, 57.6)
avatar
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69583
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Avramova taj Sub Nov 12, 2016 12:51 am

Već izvesno vreme ujutru pripramam smuti sa sledećim sastojcima:


  • Kašičica lanenog semena (samleti prvo samo seme dok ne postane prah)
  • Nekoliko jezgra svežeg badema
  • Nekoliko jezgra oraha
  • Dve suve smokve (oveće)
  • Dve do tri kašičice suvog grožđa
  • Dve kašičice brusnica
  • Tri do četiri kašike svežih semenki suncokreta
  • Koja suva šljiva
  • Jedna do dve kašičice kakao praha
  • Kašičica malteksa ili meda
  • Manji limun ili pola većeg
  • Jabuka ili bilo koje drugo voće bilo sveže ili iz zamrzivača a može i bez voća u zavisnosti da li želite gušći ili ređi miks)
  • šargarepa
  • Ravna kašičica kokosovog ulja
  • Malo nastrugane šipke vanile


Kada se dobro izblendira da postane pastozno, može se razrediti sokom ili negaziranom mineralnom vodom ali ne mora. U drugom slučaju se jede kao sladoled a u prvom kao puding.

Sastav namirnica se može menjati ali uglavnom stavljam ovo što sam navela. To bi bio slatki preukusni miks. Količina je dovoljna za dve osobe ili podeliti u dve porcije.

____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Метнуше замку ногама мојим и стегоше душу моју,
ископаше преда мном јаму и сами падоше у њу. (Псалм Давидов, 57.6)
avatar
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69583
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Iceman taj Sub Nov 12, 2016 12:35 pm

Moj blender ne može da radi bez vode. Ono drugo secko ili kako se već zove može ali to mi je preveliko cimanje da bih mleo u njemu.
Lan ne meljem pre već ga samo ubacim u smuti i blender razbije semenke, to je dovoljno po mom mnjeniju. Ranije sam mleo unapred pa držao u frižideru smlevenu količinu.

Iceman
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2164
Datum upisa : 12.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Iceman taj Pon Jan 23, 2017 6:15 pm

Elem da napišem još koju,
smuti od malopre, nije baš preukusan ali je zdrav uuuu..

Daklem,
prvo da spomenem začine:
pola kašičice cimeta
pola kašičice sušenog bosiljka
malo đumbira u prahu
dva tri cvetića klinčića

sastojci:
dve male jabuke od babe smit (Greni Smit)
dve i po male pomorandže
pola limuna
jedna mala cvekla
jedna šargarepa
tri kašičice semena lana
voda
Bude od ove količine preko litar tečnosti.
Njami... sad sam sit.  

Iceman
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2164
Datum upisa : 12.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Cipelica taj Pon Jan 23, 2017 6:18 pm

Od toga budeš sit affraid ? Ozbiljno il se zezaš?
avatar
Cipelica
Banovan
Banovan

Broj poruka : 1743
Datum upisa : 30.12.2016
Lokacija : ღShoe city

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Iceman taj Pon Jan 23, 2017 6:23 pm

Cipelica ::Od toga budeš sit affraid  ? Ozbiljno il se zezaš?

Ti ne bi mogla da popiješ toliku količinu. Naravno da budem sit i to bude gusto, njami kao da ima banane a nema, što je opet u nekom kalorijskom skoru dobro da je nema mada je jako zdrava...

Iceman
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2164
Datum upisa : 12.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Cipelica taj Pon Jan 23, 2017 6:26 pm

Moraću da krenem sa tim konačno...Zbog zdravlja....
Mim i ti znate te stvarčice, sad baš čitam....
avatar
Cipelica
Banovan
Banovan

Broj poruka : 1743
Datum upisa : 30.12.2016
Lokacija : ღShoe city

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Iceman taj Pon Jan 23, 2017 6:33 pm

Mim je moj guru :O)

Za preukusne smutije ipak više čitaj Mim nego mene, ona je to usavršila. Ja ne koristim orahe, lešnike, kikiriki, itsl. a oni su više nego preporučljivi za smuti.


Poslednji izmenio Iceman dana Pon Jan 23, 2017 6:36 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

Iceman
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2164
Datum upisa : 12.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Cipelica taj Pon Jan 23, 2017 6:34 pm



Ja ću vas oboje da čitam, pošto sam ja neznalica za te stvari Smile
avatar
Cipelica
Banovan
Banovan

Broj poruka : 1743
Datum upisa : 30.12.2016
Lokacija : ღShoe city

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Iceman taj Pon Jan 23, 2017 6:37 pm

Za početak kupi blender na buvljaku ili neki Gorenje ne treba ti onaj sa tv-a.

Iceman
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2164
Datum upisa : 12.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Cipelica taj Pon Jan 23, 2017 6:44 pm

Mama je kupila pre neku godinu nešto što se zove multipraktik i marke je Moulinex...Svašta radi, a ona je samo dva puta uključila tu spravu i to da samelje salo za salčiće ( ili salarice, zavisi kako ko zove)  

....Baš budem sutra to čudo izvadila da vidim šta se sve sa njim može...
avatar
Cipelica
Banovan
Banovan

Broj poruka : 1743
Datum upisa : 30.12.2016
Lokacija : ღShoe city

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Batista taj Pon Jan 23, 2017 7:34 pm

Predpostavljam da svi imate zube. Pa iz te predpostavke slijedi logicno pitanje: Sta ce vam blender?
avatar
Batista
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2585
Datum upisa : 03.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Iceman taj Pon Jan 23, 2017 7:38 pm

Batista ::Predpostavljam da svi imate zube. Pa iz te predpostavke slijedi logicno pitanje: Sta ce vam blender?

Pojedi ti seme lana i cveklu bez blendera. Prednost blendera je ta što organizam ne troši energiju na varenje, već odmah dobija direktno takoreći u krv energiju, što kažu prazan stomak a puni ste energije.


Iceman
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2164
Datum upisa : 12.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Iceman taj Pon Jan 23, 2017 7:40 pm

Dr Maja Volk: TRAJNO ZDRAVI I RADOSNI: ŽIVA HRANA
16. октобар 2012. у 15:07

Ceo život sam kuburila sa dijetama, kalorijama, gojila se, mršavila, bivala bolesna, i nikako nisam povezivala u glavi svoj život, ono što mi se dešava i ono što jedem. Znam da sam mrzela povrće od malena, da su me terali da jedem kuvano i “kašikom”, a da sam ja postala mesožder, čija je omiljena hrana bila – pečenje, krompirići, gibanica, krvava džigerica i rezanci sa sirom. Jedino što me je nekako spašavalo, a da to nisam ni znala, je bilo moje obožavanje voća….u gradovima gde sam živela i studirala ili bila samo avanturista, nisam imala novca za restorane niti sam volela da kuvam, pa sam živela na voću. To što se tamo dobro osećam, imam energiju i nisam bolesna, pripisivala sam lepotama Pariza, Sidneja I Stokholma, ni ne pomišljajuci da se zahvalim na svome zdravlju upravo tom jeftinom voću…..uostalom, tada niko nije govorio o zdravoj hrani a vegetarijanci su bili kao sekta, isto kao i fanatični makrobiotičari….istina, u Australiji sam 2 godine bila zdrava, ten mi je bio savršen, kosa živa i gusta, moja creva, ojadjena operacijama u detinjstvu i naviknuta na laksative, odjednom su sama radila, a ja sam sve to pripisivala blagodetima mora i klime. Dvadeset godina kasnije, moje telo, iznureno I iscrpljeno, loše decenijama hranjeno odlučilo je da prekrati sebi muke i da umre. Gradjanski rat u mojim ćelijama je počeo i ja sam obolela od raka. Prošla sam kroz agresivne i barbarske metode medicine, i kad su završili samnom, bila sam invalid – bez pljuvačnih žlezda, bez epiglotisa, isčupanog grkljana, trajno opale kose od gubitka težine i stresa, mrtve kože,sa imunitetom na nuli, starica kojoj su ispadali zubi od radijacije i hemoterapije, i čija krvna slika ničim nije mogla da se popravi. Krenula sam kao i svi, sa idejom, jaka hrana će me osnažiti – udarila sam po mesištu, kajmaku, siru, slanini džigerici, i napravila još gori haos. Pojavio se ničim izazvan holesterol, a krvna zrnca se uvećavala u milimetrima….i onda, slomljena depresijom, ne na ivici, već na dnu nervnog sloma, obratim se čoveku koga znam deset godina i koji je trajno zdrav, i sve mladji i vitalniji svake godine, za koga sam znala da se čudno hrani, ali nisam se nešto unosila u to, sa molbom da mi otkrije svoja znanja. Tog dana je počeo moj preobražaj, putovanje u sasvim novi svet, svet trajnog zdravlja, svet budućnosti, svet koji je oduvek bio na dohvat ruke, svet prirode, istine, prave životne radosti i ljubavi prema sebi. Nisam ni sanjala da ću promenom ishrane promeniti ceo svoj svet, od razmišljanja do vrednosnih sudova, od ponašanja do karaktera.



Bitno je da znate da ishrana živom hranom nije još jedna od mogućih dijeta koje će vam ili neće trenutno pomoći. To je opredeljenje za zdravlje i život, nasuprot bolesti, starenju i smrti. To je sloboda, nasuprot pra vilima, konvencijama, šablonima i šemama. To je ljubav, nasuprot samodesktrukciji. A toliko jednostavno! Rečenica “U raju nema kuvanja, kotlići su u paklu” kako mi je učitelj Gruja na samom početku rekao, je bila kao pesma iz samog raja, kao odgovor na moj dugogodišnji unutarnji otpor kuvanju. A odsustvo recepata, i sloboda istraživanja i osluškivanja sebe….no, da idemo redom.

Prvo, postoje samo dve vrste hrane. Mrtva i živa. Kuvana i presna. Živa hrana je živa, zato što kad stavite kuvanu šargarepu u zemlju, ništa ne nikne, a kad stavite presnu, nešto nikne. Na ćelijskom nivou, jedući sirovu hranu, unosite žive biljne ćelije, sa enzimima (vitaminima) koji nestaju i pri blagoj termičkoj obradi, a oni su nosioci sveg blaga, i kad njih nema, telo troši svoje, metaboličke enzime, kojih ima ograničeno, te, kad ih potroši, umre. Prosto rečeno, jedući živu hranu, produžavate život.



Dalje, mi smo jedini oblik života na Zemlji koji termički obradjuje svoju hranu, i jedini toliko bolesni. Šećernu bolest smo dobili kad smo sa meda prešli na preradjeni šećer. Danas gotovo sva hrana u sebi sadrži šećer koji ne samo da je štetan, već izaziva zavisnost (otuda deca ne mogu da žive bez kečapa).

Mi smo jedini sisari koji kad prestanu da sisaju majčino mleko, predju na kravlju sisu i to ceo život! Životinje nemaju osteoporozu niti problem sa kalcijumom, jer kalcijuma ima svuda. Te bolesti izaziva kravlje mleko, pravljeno za tele, koje ima i rogove I kopita i treba da naraste sa 40 kila na 200 za godinu dana….u njemu ima kazeina, materije od koje se pravi tutkalo i lepak….treba li dalje da pricam? Ali mlečna industrija, moćna kao i ostala prehrambena industrija od malena nas uči da je kravica dobra….



90 posto toksina koje unosimo u sebe, dolazi od mesa (od zemljišta, stočne hrane do antibiotika, veštačkih boja itd) a samo 10 posto od prskanog voća i povrća. Ali, dobrobit živih ćelija jača imuni sistem toliko da se on bez problema bori sa tih 10 posto toksina….Još nešto – čovek nikada nije razrešio pitanje gladi. I danas, polovina čovečanstva jedva preživljava. A biljne hrane ima dovoljno za sedam milijardi ljudi, mesa nema….i pomislite na milijardu goveda, koja u svojim crevima stvaraju opasan gas metan, koji ide direktno u atmosferu i uništava ozonski omotač, pa ćete shvatiti šta znači istina, da kada bi ljudi prešli na biljnu hranu, spasili bi ne samo sebe, već i celu planetu…



Mnogi me pitaju, kako odolevam izazovima divne hrane, kako mogu bez ovog ili onog, i ne mogu da razumeju činjenicu, da se ja ničeg ne odričem, da ja uživam u hrani, više nego ikada, jer se moje telo raduje svakom zalogaju, kao da zna, a zna, da je to dobro za njega. Uostalom, kada naručite cedjeni sok od pomorandže, zar nemate nagon da ga odmah iskapite, a ne da ga lagano ispijate, kao sto radite sa gaziranim pićima? To je ta iskonska radost tela, koje će vas nagraditi svojim izgledom, svežinom i zdravljem, za to najbolje gorivo koje u sebe stavljate.

Zar nije čudno da brinete o gorivu koje stavljate u svoj automobile, pa čak i o hrani za svog ljubimca, mnogo više nego što to činite za sebe? A naše gorivo je jednostavno – kiseonik, voda, sunce. Biljke su jedine koje mogu direktno da pretvaraju sunčevu energiju u materiju, i kada jedete žive biljke, dobijate tu sunčevu enrgiju. I to ćete odmah osetiti. Nema podočnjaka, nema umora, koža vam blista, sjaji se, nema bubuljica, nema tvrdih peta, grubih laktova, celulita, venica, ožiljci nestaju kao rukom odneti, a krv vam se već posle 3 nedelje kao i metabolizam tako sredi, da više ni kijavicu ne možete da imate….Deca vegani, koja su od rodjenja na živoj hrani, nikada se ne razboljevaju.



Sad ste već nestrpljivi da čujete šta je sve to živa hrana. Voće, povrće, semenke, klice, hladnocedjena ulja…..bez soli, jer presna hrana ima svoju so, koju gubi kuvanjem, zato je hrana kuvana bljutava dok se ne dodaju začini. Hladno cedjena, devičanska ulja od masline, susama, kikirikija, bundeve, kukuruznih klica, maka, lana, rastvaraju se u vodi i limunu, ne lepe se za creva a podmazuju vase organe tako da sve zaista radi kao podmazano….ja imam vrlo jasan i živ osećaj da su mi organi iznutra čisti! Nema znoja, nema mirisa, nema kiseline, a onda vam se promene i misli – nema kiselih I ljutih misli…..

Osim svežeg, zamrznuto voće i povrće ima istu vrednost i enzimi ništa ne gube zamrzavanjem, oni se uništavaju zagrevanjem. Voće treba jesti ujutru do podne, jer tada se u organizmu vrši detoksikacija, i ako unesete obilan kuvani ili prženi doručak telo će morati da odvoji novu energiju za varenje, zato vam se spava, pa morate da uzmete kiselinu (kafu) da se razbudite, i već je zlo učinjeno, a niste se još ni razbudili….ako počnete dan voćem, imaćete energije na pretek. Za vegansku kuhinju vam je potrebno samo da imate sokovnik, blender i secka. Kuhinja bez mirisa, prženja, tiganja, šerpi, lonaca, sa drastično smanjenom potrošnjom struje i deterdženata, jer topla voda sve ispira….možete li da zamislite to uživanje i tu lepotu….



Princip je jednostavan – svakog dana sve, u svim bojama. Ujutru i uveče voćni obrok. Ja na primer u blender svakog jutra stavim bananu, kivi, zamrznuto bobičavo voće, klice, med, polen, i sok iz sokovnika od cvekle, šargarepe, jabuke, pomorandže, celera, peršuna….kombinacije su beskrajne, zavisno od godišnjeg doba i sezonskog voća….ali uvek tu bude bar 10 različitih sastojaka, što voća, što semenki….od kilogram i po, izadje litra gusta, ja to podelim na dva dela, pola litre ujutru (to mi je doručak) i pola litre uveče, to je večera. Izmedju pojedem jedan ili dva saladna obroka, koji čine – uvek je osnova zamrznuti kukuruz šećerac i grašak (samo otopljen, ili preliven toplom, ne vrelom vodom), to su protein i ugljeni hidrati, i onda sve moguće kombinacije – paradajz, luk, paprika, rendana cvekla, rendana šargarepa, rendana tikvica, rukola, salata, svo začinsko bilje, rendana bundeva kad je ima, celer…..sve to začinjeno onim divnim uljima i umesto sirćeta, sokom od limuna….sad dok ovo pišem, meni voda ide na usta od divote i krasote! I to pospem mlevenim semenkama susama, lana, golice, 2,3 badema, 2, 3 oraha, 2, 3 sirova kikirikija (ukupno ne treba da bude više od 50 gr dnevno svih semenki zajedno). Kada idem na put, spremim litar mog soka a u restoranu naručim salatu koju pospem mojim semenkama…. Izmedju obroka, ponekad grickam suvo voće, šljive, kajsije, groždjice….i ne može da mi dosadi, jer svaki put osetim radost svake moje ćelije koja se raduje ovoj hrani. Za ovakvu ishranu, nagrada je – trajno zdravlje, podmladjeni izgled, zategnuta koža, bujna, živa kosa, i radosne, pozitivne misli…..a onda kreće promena iznutra – više ni na svoje telo ni lice ne možete da stavljate hemiju, počinjete da brinete o prirodi, da tražite pogledom Sunce, da udišete punim plućima (i zdravim) život, povećava vam se sposobnost mozga da rešava problem, mišići rade optimalno, kreativniji ste, nema depresije (nervne ćelije su takodje namirene i nahranjene) nema nervoze, nema gladi….morate da probate da biste osetili i verovali. A ako ste bolesni, vaš oporavak čak i od najtežih bolesti biće ubrzan i čudesan. Ja ne mogu da prežalim što nisam sve ovo znala u trenutku kada mi je dijagnosticiran rak. Jer, nikada ne bih dozvolila ni operaciju, ni hemoterapiju ni radijaciju. Ojačala bih ovom hranom svoj imuni sistem I on bi se izborio sa rakom.

Zbog ove ishrane, mene više ništa ne plaši. Ja znam da mogu i da ću biti vitalna i u dubokoj starosti, i da to neće biti starost, već mladost. Ja znam da se više nikad neću razboleti. Ja znam da će moj život biti sve lepši i sve puniji, svakim danom. Ja nemam lekove u kući, čak ni aspirin. Više ne idem lekarima, čak ni na kontrole. Ja sam slobodan čovek, žena koja više ne staje na vagu i ne postavlja sebi od ranog jutra pitanje – šta ću da kuvam danas…

Iceman
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2164
Datum upisa : 12.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Iceman taj Pon Jan 23, 2017 7:42 pm

Smoothie iz bledera je lak i jednostavan način da se leči boljka zvana „Ne jedem dovoljno voća i povrća“. Ipak, postoji problem: smuti od povrća ume da bude stvarno grozan i potreban je jedan ozbiljan Low Carb S.O.S.

Ako ste neko ko se za LowCarb ishranu odlučio zbog gubljenja kilograma i ako je to bilo skoro, onda mogu da kažem dve stvari i da verovatno budem u pravu:

   Ne unosite dovoljno povrća.
   Ne unosite dovoljno termički NEobrađenog povrća.

smuti iz blendera

Niko nema problem da popije one simpatične kombinacije banane, ananasa i narandže – ali osoba koja se odluči za Low Carb mršavljenje se obično trudi da unosi povrće sa 2 bitne osobine:

   Raste iznad zemlje i crveni se ili zeleni
   Ima do 5g UH na 100g namirnice (odprilike)

„Pravilnik“ bi trebalo da omogući dovoljno vlakana, vitamina i minerala, ali i da obezbedi da ukupan unos UH ostane jako nizak – inače ništa od tog željenog skidanja kilograma.

Ako ste se već odlučili za Low Carb ishranu, onda bi trebalo da se smaže nekoliko salatica na dan. Ipak, većina jednostavno ne može da stigne „da ispuni kvotu“ ili nije navikla da unosi puno povrća ili se boji da ne unese previše ugljenih hidrata i „uništi dijetu“. Koji god razlog od pobrojanih bio u pitanju – to nije dobro!

Smoothie ubija sve ove muve jednim udarcem, a strah od „prelaženja zamišljene UH cifre“, može da se stavi pod kontrolu. Sva sredstva su dozvoljena kad je cilj povećanje količine svežih biljčica u ishrani.
Izbor povrća i voća

Okvirno 5 g UH na 100g namirnice je zadatak sa kojim možemo uvek malo da se poigramo da bi došli do nečega jestivog. Ovde naravno ne važe ista pravila za sve:

   Ako ste na strogoj dijeti i odlučili ste da unos ugljenih hidrata maksimalno ograničite, vodite računa o tih okvirnih 5g
   Ako niste neko kome se ne žuri sa mršavljenjem ili nemate mnogo kilograma za skidanje, pa ste na opuštenijem Low Carbu, popustite i oko ovog „pravila o 5 g“
   Ako niste neko ko želi da smrša, onda vas tabela koja sledi ne zanima preterano. Dovoljno je da ne dodate šećer, kog ima dovoljno u voću, jer vi možete opušteno da pravite kombinacije uzimmajući namirnice iz sva tri dela tabele.
   I na kraju možete da budete i neko koga ne zanima ni mršavljenje, ni Low Carb – jednostavno vam se pije Smoothie

http://vitkigurman.com/smoothie-uzina-iz-blendera/

Iceman
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2164
Datum upisa : 12.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Re: Blender

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu