Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 44 korisnika na forumu: 1 Registrovan, 0 Skrivenih i 43 Gosta :: 2 Provajderi

Brave Heart

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 309 dana Pon Jan 09, 2012 11:51 pm
Zadnje teme
» Vesti iz sveta astronomije...
Danas u 8:32 pm od Brave Heart

» Sve o "pametnim" telefonima i sličnim čudima tehnike...
Danas u 7:20 pm od Brave Heart

» Vesti iz sveta IT-ja (softver, hardver i...)
Danas u 7:02 pm od Brave Heart

» Kitarō /喜多郎
Danas u 12:19 am od Davidova

» Vesti iz sveta umetnosti
Juče u 8:34 pm od Brave Heart

» Filmske novosti...
Juče u 8:30 pm od Brave Heart

»  Žena - biće niže vrednosti od muškarca prema Bibliji ?
Juče u 7:36 pm od Sky

» Vesti iz oblasti klasične muzike...
Juče u 7:04 pm od Brave Heart

» Mehmed-paša Sokolović i Ibrahimbeg - hronologija jednog vremena
Juče u 5:08 pm od Svarog

» Ples
Sre Feb 21, 2018 3:50 pm od Davidova

» Moj hit danas
Ned Feb 18, 2018 11:13 pm od Davidova

» Podseća me
Ned Feb 18, 2018 11:05 pm od Davidova

» Sloboda ...
Ned Feb 18, 2018 11:03 pm od Davidova

https://s9.postimg.org/d6dxqq11b/Ljubenovic.png
https://s10.postimg.org/jxbjfbx09/februar_u_JK.png
https://s10.postimg.org/s8x6lw7bt/GF-_Logo12.png
https://s30.postimg.org/9t5o9ultt/weather2umbrella.jpg
Traži
 
 

Rezultati od :
 


Rechercher Napredna potraga


Uroš dobio "društvo"?

Ići dole

Uroš dobio "društvo"?

Počalji od Fristajlo taj Sre Jan 26, 2011 12:47 am

Ukupno, 240 godina zatvora za okrivljene i evo već osuđene u slučaju "Taton"; korektno ili preoštro? Da li je politika uticala na strogost kazni, i koliko verujete da se sve zaista tako odigralo?
Izvolite...

Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Lokacija : Beograd

Nazad na vrh Ići dole

Re: Uroš dobio "društvo"?

Počalji od Avramova taj Sre Jan 26, 2011 12:18 pm

A kada kod nas politika nije uticala na sudstvo a naročito kada je u pitanju strani državljanin? Mislim da su i Francuzi šokirani visinom kazne.

Šokirana sam i bez obzira da li je žrtva gurnuta i ubijena ili je sam skočio, solidarišem se sa roditeljima optuženih. Istraga mora da se revidira.

Dodatak (preuzeto):

Правда за Гробаре! Правда за жртве политичких махинација!

GNJILANSKA GRUPA OSUĐENA NA 101 GODINU ZATVORA

BEOGRAD - Odeljenje za ratne zločine Višeg suda u Beogradu osudilo je danas devetoricu pripadnika Gnjilanske grupe takozvane Oslobodilačke vojske Kosova na ukupno 101 godinu zatvora jer je utvrđeno da su odgovorni za zločine nad srpskim civilima u Gnjilanu 1999. godine.

Predsednik Sudskog veća Snežana Nikolić - Garotić rekla je da je utvrđeno da su oni od prve polovine juna do septembra 1999. godine učestvovali u paljenju kuća, ubijanju oko 80 civila srpske i nealbanske nacionalnosti, kao i u nezakonitom zatvaranju 153 civila, koji su potom pušteni.

Na po 15 godina zatvora osuđeni su Samet Hajdar, Selimon Sadiku i Aguš Memeši, na po 10 godina zatvora osuđeni su Nazif Hasani, Ahmet Hasani, Faton Hajdari i Burim Fazliju, a osam godina dobili su Ferat Hajdari i Kamber Sahiti.

Ahmetu i Nazifu Hasaniju, Hajdariju, Sahitiju i Fazlijuu sudsko veće je ukinulo pritvor pred Novu godinu
, ali im je danas određena mera zabrane napuštanja mesta boravka u Preševu, a u obavezi su i da se svakog ponedeljka javljaju u policijsku stanicu u Preševu.

Ostalim okrivljenima je produžen pritvor i oni će biti upućeni na izvršavanje kazne posle pravosnažnosti presude.

Obrazlažući presudu, sudija Nikolić - Garotić rekla je da je sud prihvatio iskaze dve zaštićena svedokinje, koje su optuženi tukli, mučili i silovali u srednjoškolskom Internatu u Gnjilanu.

Svedokinje su junu 1999. godine puštene, a tom prilikom pripadnici Gnjilanske grupe rekli su im da poruče Srbima da će proći gore nego njih dve.

Sud je uvažio i iskaz svedoka saradnika "Božura 50", iz čijeg svedočenja je utvrđeno na koji način su pripadnici Gnjilanske grupe postupili prema civilima srpskog i nealbanskog stanovništva, a njegova priča potkrepljena je iskazima oštećenih i njihove rodbine.

Sudija je podsetila da je suđenje počelo u septembru 2009. godine, a da je tokom glavnog pretresa saslušano 39 svedoka.

Sudski postupak je razdvojen protiv pripadnika Gnjilanske grupe koji su u bekstvu - Fazlija Ajdarija, Redžepa Alija, Šaćira Šaćirija, Šefketa Muslija, Fadika Alija, Idriza Alija, Šemsija Nuhijua i Ramadana Halimija.

Ajdari, Aliji i Šaćiri su, prema optužnici, kao starešine gnjilanske jedinice tzv. OVK, naređivali ostalim pripadnicima jedinice da hapse Srbe i zatvaraju ih u podrumske prostorije srednjoškolskog Internata u Gnjilanu, gde su im klještima čupali nokte, ubadali jezike nožem, zakucavali upaljač u lobanju, davili kesom i žicama.

Da bi prikrili zločin, tela su sekli na komade, potom ih stavljali u džakove i ubacivali u kontejnere pored Internata ili bacali u Livočko jezero.

Za ubistvo Tatona 240 godina zatvora


Viši sud u Beogradu osudio je danas na ukupno 240 godina zatvora grupu od 15 navijača Partizana optuženih za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona u septembru 2009. godine na Obilićevom vencu u Beogradu.

Četvorica optuženih osuđena su na po 35, 32 i 30 godina zatvora zbog organizovanja napada na navijače francuskog kluba Tuluz 17. septembra 2009. godine na Obilićevom vencu, gde je nastradao Taton, neposredno pred održavanje fudbalske utakmice Partizan-Tuluz.

Na 35, ondnosno 32, godina zatvora u odsustvu su osuđeni Đorđe Prelić i Dejan Puzigaća, koji su u bekstvu i za kojima je raspisana međunarodna poternica.

Pravosnažnost kazne od 30 godina zatvora u pritvoru Okružnog zatvora čekaju vođa navijačke grupe "Iridućibili" Ivan Grković (27) i jedan od vođa "Alkatraza" Ljubomir Marković (29).

Pored njih, zbog krivičnog dela teško ubistvo na po 14 godina zatvora osuđeni su Vladan Suvajac, Jovan Karbić, Milan Vujović i Branimir Četnik.

Na 12 godina zatvora zbog istog dela osuđeni su Dragan Tomasović, Stefan Veličković, Milan Tarlać i Bojan Matijević.

Stepa Petrović i Dejan Stanković osuđeni su na pet odnosno četiri godine zatvora zbog krivičnnog dela nasilničko ponašanje.

Svim osuđenima je produžen pritvor do pravosnažnosti presude, a vreme koje su proveri u pritvoru računa im se u kaznu zatvora.

Vladimiru Boškoviću izrečena je uslovna osuda od osam meseci zatvora sa rokom provere od dve godine jer je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela i on će se i u nastavku procesa jedini brani sa slobode.

Osuđeni, njihovi branioci i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu na presudu Apelacionom sudu u Beogradu u roku od 15 dana po prijemu pisanog otpravka presude.

Sud je Tatonove roditelje, kao oštećene u ovom postupku, uputio da svoj oštetni zahtev od 200.000 evra ostvare u parničnom postupku.

Predsednica sudskog veća sudija Mirjana Ilić je, obrazlažući presudu, navela da je sud utvrdio da su osuđeni kao saizvršioci počinili krivično delo teško ubistvo, jer su 17. septembra u Beogradu na Obilićevom vencu, u stanju uračunljivosti, svesni svog dela i njegove protivpravnosti, pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju, ubili Tatona.

Sudija Ilić je rekla da su napad na navijače francuskog Tuluza, među kojima je bio i Taton, organizovali vođa navijačke krupe "Alkatraz" Prelić (25), zatim vođa navijačke grupe "Iridućibili" Ivan Grković (27) i Ljubomir Marković (29), jedan od vođa "Alkatraza", i vođa grupe "Rebels" Dejan Puzigaća.

Oni su, prema rečima sudije, pozvali mobilnim telefonima ostale okrivljene i druge, zasad, nepoznate navijače. Svi su se našli 17. septembra 2009. u Terazijskom parku, gde je Puzigaća podelio baklje i palice, a Vladan Suvajac (22) hirurške maske, da bi prikrili lice, podelili se u više grupa i krenuli ka Obilićevom vencu.

Prelić, Marković, Grković i Puzigaća nastavili su da koordiniraju napad na francuske navijače mobilnim telefonima i svima su saopštili da se oni nalaze u "Ajriš pabu" na Obilićevom vencu.

Prelić i Marković sedeli su u kafiću "Zu zus" pored "Irish paba" i pratili okupljanje svojih navijača.

Pošto su se iz više različitih ulica i pravaca navijači skupili na Obilićevom vencu, uz povik "Tuluz, Tuluz", što je, prema rečima sudije, bio znak za početak napada, optuženi i druga za sad nepoznata lica počeli su da francuske navijače udaraju bakljama, drvenim palicama, flašama...

Sudija Ilić je zatim detaljno objasnila kako je izgledao napad na francuske navijače, koji su tom prilikom zadobili lakše telesne povrede.

Prema rečima sudije, optuženi su potom opkolili Tatona, tukli ga nogama i rukama dok je ležao na trotoaru, gađali ga pepeljarama i čašama, i udarali palicama i bakljama.

Potom su ga odvukli i pritisli na ogradu stepeništa i namerno ga bacili sa visine od 4,28 metara u prostor između stepeništa i garaže, a potom se razbežali u raznim pravcima.

Tatonu su tom prilikom nanete teške povrede glave i brojne druge povrede, koje su, 12 dana kasnije, prouzrokovale njegovu smrt, navela je sudija Ilić. Taton je od posledica prebijanja preminuo u Kliničkom centru Srbije.

On je u glavni grad Srbije stigao sa prijateljima dan pred kobni događaj da bi navijao za klub "Tuluz" iz svog rodnog grada.

U Višem sudu u Beogradu bile su pojačane mere bezbednosti, a u sudnici Palate pravde danas su bili prisutni po tri člana porodica optuženih, desetak srpskih i francuskih novinara, Tatonovi roditelji i predstavnici franscuke ambasade u Beogradu, na čelu sa ambasadorom Fransoa Gvazije Deniom.

Nakon što je sudija objavila visinu kazni, pojedini optuženi zatražili su da se udalje iz sudnice, što im je sudija dozvolila, a za njima su izašli i članovi njihovih porodica, burno negodujući, nezadovoljni presudama.

Današnje suđenje obezbeđivalo je više desetina pripadnika sudske straže, a hodnik Palate pravde bio je "okupiran" sa više stotina prijatelja i članova porodica optuženih.

Na mestu stradanja Francuza u Beogradu postavljena je spomen ploča.

Да ли је живот Бриса Татона вреднији од 80 живота који су угашени мученичком смрћу???
Намерно сам овако насловио тему! Гњиланска група је добила 101 годину за мученичко усмрћивање 80 људи и злостављање још 153 човека! А Гробари 240 година за једног човека??? Бог душу да прости Брису Татону, најискреније ми је жао што је настрадао, али ово је много прљава игра и један велики злочин над овим момцима и њиховим породицама! Ово је злочин који је раван убијању Татона! А ко ће да суди овим судијама што су им наручене пресуде? Таквог механизма на жалост нема у овој земљи, али зато је ту Судија који ће свима судити, па и њима и нека им буде милостив ако може за ово злодело што су учинили овом пресудом! Само још у Њега, Бога, можемо да се надамо, јер је ово време прогона и мучења свих који нису у линији властодржаца. Само Он може да помогне сада овим људима и њиховим породицама, и нека им буде на помоћи!

Ова неправда изазива у човеку разна стања... И љутњу, огорченост, бес, немоћ... Много је далеко отишло поробљавање ове земље и дај Боже да има назад. Власт држе марионете Запада и то је толико узело маха да је питање може ли се назад. Ову ситуацију можемо гледати кроз ту политичку призму. А можемо и кроз многе друге. Колико смо ми изманипулисана нација и колико су нам медији попили мозак. Сад ће сви да аплаудирају и да се сладе муком ових људи а неће им пасти на памет да размисле:
-Како то да мучитељи недужних 80 људи (и то нашег народа, али и да је било који други) и њихове сурове убице добију по највише 15 и 10 година а убице (о тој множини касније) само једног човека по 35 и 30 година???
-Како то да 15 људи буде осуђено за гурање једног човека са терасе, колики је тај човек када га је њих 15 обухватило и бацило одозго???
-Ко је тај који је гурно Татона и за шта су онда други добили казне кад је очигледно да нико није отишао тамо са намером да убије некога???

Има још много питања које се овде намећу... Зар није већ неколико навијача настрадало у овој несрећној земљи па зар им је неко палио свеће и подизао спомен плоче? Да ли су њихови несрећни родитељи добијали одштете по 200 000 евра? Да ли су њихове убице добијале по 200 година затвора? Ни једног тренутка не желим да умањим трагедију која је снашла ову породицу и опет наглашавам да молим Бога за Татонову душу. Али овде се не ради о бризи о њему и његовој породици него је у питању једна прљава и покварена политичка игра у којој се манипулише са мртвим човеком зарад нечијих политичких интереса! Зато су и ћутали кад су навијачу Партизана усред Брисела извадили око, другом се борили за живот, трећег једва сашили... То није било занимљиво ни да се, онако, провуче кроз медије.

Да ли је још неко веровао у правосуђе? Да ли је још неко веровао да код судија постоји етика, достојанство, правдољубивост...? Тај је велика наивчина ако постоји тај који је веровао. Од старта је било јасно да ће покидати ухапшене кад су се умешали сви могући и немогући политички чиниоци, почевши од председника Тадића који је изигравао душебрижника, француског амбасадора, не знам ни ја који све домаћи и француски политичари, па сам читао у НИН-у интервју Великог мајстора Масонске ложе Француске где ни мање ни више него прича о овом догађају... Судија овог процеса је најмање био председавајући судског већа а његова срамота је што је мимо свих правила и етичких кодекса пресудио по налозима. Нисам упућен у случај али то је толико очигледно! Толико да боли!

Ови терористи су поручивали осталим Србима да ће проћи још горе а ови Гробари у старту нису ни хтели да убију неког, а камоли да су претели неком даље. Где је ту правда. Зашто је мањи злочин искасапити 80 људи него бацити (под условом да га је ико и бацио!) једног човека са терасе?! Ови су требали да добију 2000 година ако су Гробари добили 240. Где је правда? Тамо где је била и за Уроша. Полицајац кад убије недужног човека на семафору то је 7 година па му се још укине пресуда! Зашто? Зато што полицајац ради за систем и њихов је штићеник. У преводу, ко је с њима може му се, ко није с њима нек се добро држи! Мене лично једино теши што смо ми са Богом и што нам због тога не могу ништа! А како ће они пред Њега са оволиким злоделима то само они знају, нека им је са срећом.

____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Метнуше замку ногама мојим и стегоше душу моју,
ископаше преда мном јаму и сами падоше у њу. (Псалм Давидов, 57.6)
avatar
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69582
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Uroš dobio "društvo"?

Počalji od Fristajlo taj Sre Jan 26, 2011 2:59 pm

Tragična slika stanja društva...
Sramoti nema kraja; dok god je ovako, nećemo se pomeriti sa dna. Uroš Mišić, sad ovo, Specijalni sud u Ustaničkoj, Haški tribunal- sve su to pipci iste hidre- zloupotrebe sudstva za političke potrebe moćnih. Ako treba njima- sve će proći nekažnjeno; opet, ako im treba- samo neslaganje sa tim biva kažnjeno po ćefu najgorih među nama. Ovo više nije civilizacija, ovo je vraćanje varvarskom sistemu vladavine, zaogrnuto u "vladavinu prava", odnosno, njegovu zloupotrebu...

Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Lokacija : Beograd

Nazad na vrh Ići dole

Re: Uroš dobio "društvo"?

Počalji od Avramova taj Sre Jan 26, 2011 4:02 pm

Ja sam očajna Srpkinja!

____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Метнуше замку ногама мојим и стегоше душу моју,
ископаше преда мном јаму и сами падоше у њу. (Псалм Давидов, 57.6)
avatar
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69582
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Uroš dobio "društvo"?

Počalji od Orhideja taj Čet Jan 27, 2011 12:13 am

Ovo je strašno, tragično...bez riječi trenutno....zanijemila.
avatar
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
Lokacija : tu negdje

Nazad na vrh Ići dole

Re: Uroš dobio "društvo"?

Počalji od SKYKING taj Čet Jan 27, 2011 5:55 am

Jesmo poznati kao "obozavaoci" stranaca... To potice od onih trabunjanja o gostoprimstvu koje osete stranci kada dodju u BGD i obaveznog blesavog pitanja bilo koje TV ekipe bilo kom strancu; - Kako Vam se dopada Beograd... !? Tako su nas vaspitavali.
Gde god sam bio u inostranstvu nikoga od tamnosnjih nije bilo briga kako sam se proveo, kako mi se dopada njihov grad itd... Znaju valjda da se na takve budalastine odgovara kurtoaznim... Ah, da sve je divno tj cool...
Ovo jeste uvlakacka presuda ali jos uvek nisam u stanju da je realno procenim...
Nije mi zao ni jednog jedinog od tih momaka. Jasno se videlo iz telefonskih listinga ko je koga pozivao, videla se organizovana struktura koja je postojala i to je za mene dovoljno. Nisu se organizovali da nekome pokazu grad, plate welcome drink i...
Jasno je sta su hteli... to su i uradili... ali, ybga, za to postoji poseban zakon... Malo je ostriji... opravdano... a i proevropski je...
Mozda gresim... ali ne trazim pravdu ni za Urosa ni za ove mladice... Nisu oni mali pa da nisu bili svesni u sta se upustaju...
Bilo je ubijenih, od tih istih, i tokom raznih demonstracija pa nije niko osudjen a sada su se poklopili mnogi otezavajuci i otreznjavajuci faktori....

Jos kada bi iz ovoga neko izvukao onu PRAVU pouku... eh...
avatar
SKYKING
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1461
Datum upisa : 15.01.2011
Lokacija : Mile ti nacuka

Nazad na vrh Ići dole

Re: Uroš dobio "društvo"?

Počalji od Fristajlo taj Čet Jan 27, 2011 2:26 pm

Mislim da si u pravu, Skaje. Posledice potpunog nevaspitanja i zaglupljenosti ovde su dali "najbolje" rezultate. Omladina svoje frustracije usmerava tamo gde joj je dozvoljavano- a sad je odjednom to postalo i kažnjivo, kad ne odgovara interesima režima. Dok su se tukli međusobno, niko nije reagovao; ali, kad su počeli da stradaju i neki van tog kruga nasilja, e- to ne može...
Poltronstvo je glavna crta žute opcije u Srbiji; interesi zapada identični su prioritetima aktuelne vlasti, a ova presuda je dokaz. Dresura...

Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Lokacija : Beograd

Nazad na vrh Ići dole

Re: Uroš dobio "društvo"?

Počalji od Debilko taj Čet Jan 27, 2011 3:09 pm

E sad,teško mi je da se izjasnim na ovoj temi jer sam sebe uvek smatrao huliganom i ponosio se sa tim.Tvrdim da ni do danas me još niko nije prestigao po broju gostovanja.Pogotovu ako se računaju ona samofinansirajuća.Jer prosto,iz principa nikada nisam želeo da idem besplatno iako mi je do pre nekoliko godina to stalno nuđeno kao starom grobaru.
Ali mislim da je ov a presuda ok.Ovde se ne radi o pravednoj presudi.Ovo mora biti zastrašujuća presuda,jer je huliganstvo uzelo maha.Kako se drugačije obračunati sa tim.Tek u ovo j oblasti mi je sve poznato,i imena,i prezimena,Ali zaista ne mogu to ovde iznositi.
Ovo nisu huligani u nekom pozitivnom smislu,ako huligan uopšte može biti u pozitivnom smislu.Opet kao i kod nacionalizma.Kvazihuligani,monitirani od policijskih i bezebdnosnih struktura.
Bolesno skroz.
Pogotovu što to nema veze sa sportom.Prvi bih se uzprotivio da je ubijen ciganin ili grobar od strane cigana.To shvatam,rivalstvo,mržnja i slično.Tada bih bio za to da se sudi po zakonu,odnosno dvadesetak godina ukupno.
Ali ovo je nešto drugo.
Neko da pomisli samo da digne ruku na navijača nekog tamo Tuluza.E to je već mnogo šitih dimenzija.To je već svirepost bez ikakvog povoda.
Pristalica sam gostoprimstva kako Srbina,tako i grobara.
Do sada bih bio sto puta upokojen,da se nisu našli neki dobri ljudi.Nekoliko puta u Splitu i Zagrebu su me upavo spasli domaćini,koji su normalni navijači domaćeg kluba i normalni i zdravi ljudi.
A u Francuskoj sam bio dva puta na utakmici.Prosto sam oduševljen prijemom koji smo imali po celom gradu.Pa to je zaista bolesno.Ej breeee,ja stgao u neki tamo Nant i sad neko da me juri po gradu.Ma ne da nas nisu jurili,nego su nas uveče vukli za rukave da budemo samo na nekoliko minuta gosti u diskotekama i klubovima i najavljivali nas,poklanjali šalove,neću dalje,mislićete da preterujem.
Ali je zaista bilo tako.
Ko nije bio na gostovanju u inostranstvu,bolje da se ne uključuje na ovu temu jer ne razume to.
avatar
Debilko
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2240
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 55
Lokacija : Moskva

Nazad na vrh Ići dole

Re: Uroš dobio "društvo"?

Počalji od SKYKING taj Čet Jan 27, 2011 5:29 pm

Fristajlo :: Poltronstvo je glavna crta žute opcije u Srbiji; interesi zapada identični su prioritetima aktuelne vlasti, a ova presuda je dokaz. Dresura...
To vec dugo gledamo! Smucili su se i Bogu i ljudima.
Reforme u pravosudju, korupcija, Nata Mesarevic kao poseban fenomen... uz armunikasa Tomu Zorica .... QQ

Stotine razloga postoji za tolike godine koje ce ti hooligani provesti na robiji. Izgubljena mladost. Mada sam skoro siguran da je ona vec bila izgubljena i pre tog napada a kamo li presude.

Nema svrhe sada ulaziti u pricu kako su ih nekada koristili da pale Skupstinu, kako su dobijali nagrade za demokratiju a kasnije ih lesili od batina kada su palili baklje ispred ambasada itd...
Ovo ubistvo je kukavicki divljacki cin i meni daje za pravo da na trenutak zaboravim na sve moguce pozadine, sve pritiske, svo bespotrebno posipanje pepelom, doopeuvla... i da bez grize savesti kazem..."zaiskali ste... eve vi ga"
avatar
SKYKING
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1461
Datum upisa : 15.01.2011
Lokacija : Mile ti nacuka

Nazad na vrh Ići dole

Re: Uroš dobio "društvo"?

Počalji od SKYKING taj Čet Jan 27, 2011 5:39 pm

Debilko ::
Ovo nisu huligani u nekom pozitivnom smislu,ako huligan uopšte može biti u pozitivnom smislu.Opet kao i kod nacionalizma.Kvazihuligani,monitirani od policijskih i bezebdnosnih struktura.
Bolesno skroz.
Taman si lepo krenuo...korisno... i, odjednom te rokne neki flash... affraid

Da da.... Ma, jasno je...

Ovo nisu pravi navijaci... ovo su deca komunjara koji su se uselili na Dedinje...
UDBA, eskadroni smrti i Crvene beretke.
... Ostaci Milosevicevog rezima! Veljko Bulajic...
avatar
SKYKING
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1461
Datum upisa : 15.01.2011
Lokacija : Mile ti nacuka

Nazad na vrh Ići dole

Re: Uroš dobio "društvo"?

Počalji od Fristajlo taj Čet Jan 27, 2011 5:58 pm

Samo još jedan politički proces i nova bruka režima, koji se krije iza "čvrste rešenosti" da se "obračuna" sa kriminalom i nasiljem u državi...
U stvari- još jedan akt nesposobnosti za rešavanje nagomilanih problema i pribegavanje liniji manjeg otpora. Pri tom, i dalje je nejasno ko je zaista ubio tog momka i zašto; ovaj režim je izgubio svaki kredibilitet, da bi se ičemu od rečenog poverovalo.
Huliganstvo nije nerešiv problem; ima nekoliko načina kako se to rešava, i nisu nepoznati baš svima koji se ovim bave u Srbiji. Ovakvo kažnjavanje u pojedinačnom slučaju nije jedan od njih, i uveren sam da je ovo namerno načinjena greška. Naprosto, ova vlast ne radi za Srbiju.

Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Lokacija : Beograd

Nazad na vrh Ići dole

Re: Uroš dobio "društvo"?

Počalji od Orhideja taj Sub Jan 29, 2011 11:04 am

Fristajlo ::i dalje je nejasno ko je zaista ubio tog momka i zašto
Možda je ovo ključno pitanje, zašto baš on jer nije bio jedini. Možda odgovor treba tražiti dalje a ne u političkim vodama kakav je smjer dobila.
avatar
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
Lokacija : tu negdje

Nazad na vrh Ići dole

Re: Uroš dobio "društvo"?

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu